Welkom bij Pedi-Lise

Pedi-Lise ...... loopt beter!

Achtergrond

Na mijn 20 jaar durende carrière als lerares, heb ik in 2006 afscheid genomen van dit prachtige vak om met mijn gezin naar China te verhuizen. Ik was ontzettend geïntrigeerd door de Chinese taal en cultuur en heb me die tijdens de 3 jaren die we daar woonden aan de Universiteit voor Chinese geneeskunde eigen gemaakt. Aan deze Universiteit werd mijn interesse voor natuurlijk genezen enorm geprikkeld. Ik was altijd al bezig met allerlei alternatieve geneeswijzen, maar deze oeroude kennis sprak me enorm aan. In die periode dat we in Shanghai woonden, heb ik regelmatig gebruik gemaakt van één van de vele voetmassagesalons die je daar kunt vinden. Deze massages, die hier bekend staan onder de naam voetreflexologie en tevens een onderdeel zijn van de Chinese geneeskunde, hielpen mij van verschillende lichamelijke klachten af. Tijdens mijn afscheid van de leraren aan de Universiteit, heb ik in de studentenwinkel een paar voetjes gekocht. Pas nadat ik mijn diploma voor pedicure op zak had, schoot me te binnen dat ik in juni 2009 een paar voeten gekocht had met alle reflexpunten erop. Deze voeten, de Chinese muur en mijn ervaringen in China zijn de grondslag van mijn huidige werk.

Een heerlijk gevoel

Na mijn terugkeer in 2009 heb ik mijn studie Chinees afgerond aan de Universiteit Gent, maar mijn fascinatie voor de voet bleef en daarom heb ik in 2013 besloten te starten met de opleiding pedicure, die ik in januari 2014 met goed gevolg heb afgerond. Daarna heb ik de 2 jarige opleiding gespecialiseerde voetverzorging gedaan om er voor te zorgen dat ik u nog beter van dienst kan zijn.

Maar dit was niet genoeg, mijn honger naar kennis omtrent de voet was nog niet vervuld. Ik heb de opleiding voetreflexologie, lichaamsmassage en aromatherapie gevolgd bij het CVO te Lokeren.

In juni 2020 heb ik de 3 jarige HBO opleiding voetreflexPLUS therapeut afgerond bij het opleidingsinstituut TOTAL HEALTH te Breda. De PLUS staat voor de Chinese meerwaarde van deze behandelingen: een combi van Westerse en Chinese voetreflex, waarbij de meridianen op armen en benen een belangrijk onderdeel zijn in de behandeling. Deze opleiding verwacht ik in 2020 te voltooien.

Tijdens dit specialisatiejaar heb ik een scriptie gemaakt over voetreflextherapie in relatie tot longemfyseem en heb ik drie specialisaties gevolgd, namelijk “DE VROUW”, “VEEL VOORKOMENDE ZIEKTEOORZAKEN (hoofdpijn, vermoeidheid en huidproblematieken)” en “DE 4LAGENREFLEXOLOGIE”

Mijn behandelingen zijn erop gericht om uw voetproblemen, uw lichamelijke klachten te verhelpen door middel van voetverzorging, voetreflexologie of lichaamsmassage, in combinatie met de essentiële oliën van Young Living, zodat u met een heerlijk gevoel mijn praktijk verlaat.

In 2019 kwam ik op een beurs in contact met de producten van Young Living. Alhoewel ik in eerste instantie erg sceptisch was, heb ik toch een starterskit gekocht, waarvan ik de 12 oliën allemaal getest heb en raakte al snel overtuigd van de hoge kwaliteit van deze olie. Daarbij komt het feit dat de visie van het bedrijf overeenkomt met mijn eigen missie, mensen proberen te leren inzien dat preventieve gezondheid erg belangrijk is. Dat is een stukje dat ik geleerd heb uit de Chinese geneeskunde, waar de arts die mensen gezond houdt gezien wordt als de juiste arts. Daarom geven we met het team van young living collega’s regelmatig informatie avonden over de producten, met het doel mensen te stimuleren het heft in eigen hand te nemen en preventief te gaan werken aan de gezondheid. De visie van Young Living is het bewust maken van iedereen van de toxiciteit van de producten in ons eigen huis, deze te gaan vervangen door gifvrije stoffen en onze gezondheid te gaan ondersteunen dmv de therapeutische olie.

Pedi-Lise ... loopt beter!

Bij elke behandeling die we geven zorgen we ervoor dat u kan genieten van de beste kwaliteit.
Ik plan voor elke behandeling voldoende tijd in, zodat u voelt meer dan welkom te zijn en er echte aandacht is voor u als persoon. 
Tijdens mijn behandelingen gaat mijn voorkeur uit naar natuurlijke middelen om uw voeten en lichaam te behandelen.